Adam & Eva 2.0

Ellen Pieters en Han Oldigs

vrijdag 14 oktober 2022
20.15 uur

Theater aan de Schie

In Adam & Eva 2.0 spelen Ellen Pieters en Han Oldigs twee buitenaardse wezens die een planeet creëren en die aarde noemen. Ze gaan hier zo in op dat ze de gedaantes van de man en de vrouw aannemen. We zijn er getuige van hoe ze elkaar ontdekken. De bevreemding, de verwondering en de nieuwsgierigheid. Vol enthousiasme storten ze zich in een soms sensuele en hilarische ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien. 

De auteur: “Na crisissen begint er vaak een soort nieuwe wereld, zo voelt het voor velen. Maar hoe is de oude eigenlijk destijds ontstaan? God of Darwin? Of was er nog iets anders aan de hand? Misschien is de aarde wel geschapen door wezens van een andere planeet. In de komedie ‘Adam & Eva 2.0’ krijgt u daar een antwoord op. Komisch, ontroerend en wonderbaarlijk.”

In de hoofdrollen acteursechtpaar Ellen Pieters en Han Oldigs. Twee ras-komedianten die beiden veelvuldig genomineerd en onderscheiden werden!

Naam Vanaf
Normaal € 22.50

Voorafgaand aan een voorstelling dineren? Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen restaurant De Provenier een driegangenmenu voor u samengesteld. Het Theaterdiner vindt voorafgaand aan de voorstelling plaats bij restaurant De Provenier. U en uw gezelschap krijgen daar persoonlijke bediening. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit voor de voorstelling. U wordt dertig minuten voor de voorstelling door ons opgehaald. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan door bij uw reservering.

Prijs: € 45,00 per persoon exclusief drankjes
Aanvang: 17.30 uur

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?