Aïda

Charkov City Opera & Ballet

donderdag 14 november 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Dat liefde sterker is dan vijandschap, bewijst de componist Verdi in zijn exotische opera Aïda. Het verhaal leent zich voor spectaculair theater met als hoogtepunt de Triomfmars. Toch is het ook een intiem en ontroerend liefdesdrama. De geliefde Radames en Aïda blijven, net als Romeo en Julia, elkaar trouw tot in de dood. Wie Verdi’s muziek hoort, waant zich in het oude Egypte en ziet de liefde bloeien. Het Charkov City Opera & Ballet brengt nieuwe producties van grote opera’s en balletten. Deels in de oude Oost-Europese traditie, maar ook met de ambitie hier een hedendaagse draai aan te geven.

Met Nederlandse boventiteling.

Naam Vanaf
Normaal € 35.00
65+ € 32.50
CJP € 32.50

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft Gerard Legeland inzicht in het verhaal achter de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

KLASSIEK AAN DE SCHIE
Geniet van een klassiek intermezzo. Onder het genot van live muziek in de foyer geniet u van de door ons geselecteerde wijnen en bijbehorende hapjes. Laat u meeslepen door prachtige muziek en prikkel uw zintuigen.

Prijs: € 11,50 per persoon

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?