Ali B

Koorts

zaterdag 3 maart 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en tv-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. En Ali is nog lang niet uitgepraat. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: Zelfs als het mis gaat, komt het goed.

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult!

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. Want ga maar na: in 2012 won hij met Ali B geeft antwoord de Neerlands Hoop prijs, werd hij voor Ali B beken(d)t genomineerd voor de Poelifinario en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als '...misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen'.


 

LET OP! Dit is een nieuwe datum, de voorstelling is verplaatst! De eerder gecommuniceerde datum van 27 januari 2018 komt hiermee te vervallen.


 

Naam Vanaf
Normaal € 22.50
65+ € 20.00
CJP € 20.00

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?