Scapino Ballet & Wëreldbänd

All Hands On Deck

zaterdag 9 maart 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Met All hands on deck slaan twee topgezelschappen de handen ineen voor een spectaculaire samenwerking. De vijf leden van muziektheatergroep Wëreldbänd zijn behalve rasmuzikanten ook meesterlijke performers in de stijl van de Marx Brothers en Mini en Maxi. Samen met de dansers van Scapino monsteren zij aan voor een turbulente scheepsreis. Choreograaf Ed Wubbe stuurt een bont gezelschap de zee op met dansers die zingen en muzikale komieken die dansen. Het matrozenleven zorgt voor mooie ontmoetingen en vertier maar eist ook zijn tol. Een voorstelling over verlangen, geluk, afscheid, liefde, ontberingen en heimwee.

Scapino Ballet won met TING! de Production of the Year Award. De Wëreldbänd won de prestigieuze Spirit of the Fringe Award op het grootste theaterfestival ter wereld in Edinburgh.

Choreografie: Ed Wubbe, Scapino Ballet Rotterdam
Wëreldbänd: Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Sanne van Delft, Ro Krauss en Jon Bittman.

Naam Vanaf
Normaal 9% € 26.50
65+ 9% € 24.00
CJP 9% € 24.00

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?