Arie & Silvester

Wie?!

woensdag 17 april 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

De mannen die jarenlang werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie? Arie en Silvester! In deze ‘BEST OF’ show komen Arie en Silvester nog eenmaal. Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan als vanouds te keer. ‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ worden met vuile voeten getreden en ‘nuance’ wordt keihard de grond in getrapt. Alsof het nooit anders is geweest. Kortom: Oude wijn door oude zakken.

Over Arie & Silvester
In mei 2018 is het precies 10 jaar geleden dat Arie & Silvester afscheid namen als duo in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Jarenlang hebben cabaretiers Arie Koomen en Silvester Zwaneveld de Nederlandse theaters en schouwburgen doen schudden op haar grondvesten met zes voorstellingen waaronder Vet!, Rammen! en De Grote Arie & Silvester Spektakel Show. Komend seizoen zal het duo weer door het hele land te zien zijn met de nieuwe voorstelling Wie?! waarin zij in hun niets ontziende theaterstijl zullen terugblikken op hun gezamenlijke carrière.

Silvester Zwaneveld (1969) wordt bekend met het cabaretduo Arie en Silvester. Inmiddels heeft hij al zeven soloshows gemaakt. Hij heeft naast zijn cabaretshows een aantal visuele/tekstloze voorstellingen gemaakt en regisseert verschillende jonge theatermakers. Zwaneveld debuteerde in 2012 met een eigen prentenboek en in 2015 met een roman. Hij is de vaste illustrator voor de kinderserie Plaza Patatta, hij ontwikkelt apps (hij was de eerste cabaretier die met een app optrad) en maakt animatiefilms waarmee hij in 2016 de prijs kreeg voor 'Best International Animation' in Italië. Daarnaast werkt hij met regelmaat voor en achter de schermen aan diverse televisieprogramma’s.

Arie Koomen (1968) wordt bekend met het cabaretduo Arie en Silvester. Tevens speelde hij vanaf juni 2004 in het programma De Lama's. In oktober 2006 maakte hij na het winnen van de Televizier-Ring bekend hiermee op korte termijn te stoppen. Vanaf 2007 was hij te zien in Doe Maar Normaal, de Nederlandse versie van de Engelse popquiz Never Mind the Buzzcocks. Ondertussen toert Arie rond met Edo Brunner.

 

Naam Vanaf
Normaal 9% € 25.50

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?