Avond van het Cabaret

Diverse cabaretiers

zaterdag 9 juni 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

De Avond van het Cabaret wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Algemene en Bouwdoeleinden (SAB) - Rijnmond.

Bereid u voor op de inmiddels traditionele avond van de lach! Tijdens de Avond van het Cabaret maakt u kennis met veelbelovende, opkomende cabarettalenten en kunt u genieten van reeds gevestigde namen. Actualiteit, snelle verhalen, oneliners en het risico om uitgekozen te worden tot mikpunt van de spot… U kunt tot in de late uren genieten van deze komische show.

Deze uitbundige voorstelling is de laatste voorstelling van ons seizoen en daarom sluiten wij deze feestelijk af! 

Yora Rienstra

Rienstra, opgeleid aan de toneelschool en kleinkunstacademie, speelde onder meer bij de Theatercompagnie en het MUZtheater. Op televisie was ze te zien bij onder andere De Slimste Mens, Toren C en Rambam. Vanaf 2007 maakte zij achtereenvolgens de soloprogramma's Aan jou heeft het niet gelegen en We maken er wat van. Op 6 april 2009 won ze in De Kleine Komedie te Amsterdam het Concours om de Wim Sonneveldprijs. Tevens won zij de publieksprijs van dit concours. In april 2015 ging haar derde soloprogramma Drukt haar snor in première en deze avond zal ze een preview geven van haar voorstelling in seizoen 2018-2019.

 

Anne & Lisa

Het absurdistische cabaretduo bestaande uit Anne van der Lelie en Lisa van Schagen doorgronden personages die niet bepaald vooraan stonden toen geluk en liefde werden uitgedeeld. Met snelle sketches en absurde situaties, waar iedereen zijn vraagtekens bij zet, geven ze op humoristische en muzikale wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld. Zo heeft Danny echt alles van Star Wars, maar niemand om ‘papa’ of ‘mama’ tegen te zeggen. Herman zal nimmer raden wat Anton bij zich heeft, en als ze samen gaan vissen vergeten ze standaard de hengels. 

 

Jasper van Kuijk

Van Kuijk volgde naast zijn studie een cursus kleinkunst, waaruit de elf-mans cabaretgroep Delfts Blok ontstond. De groep won in 2001 op het Groninger Studenten Cabaret Festival de juryprijs, waarna Van Kuijk begon te touren met solovoorstellingen. In 2010 won hij de jury- en publieksprijs bij het cabaretfestival Cameretten en op basis van deze voorstelling ontwikkelde hij zijn debuut theatervoorstelling ’t Kan Nie Op. Meerdere theatervoorstellingen volgden en sinds vorig jaar tourt Van Kuijk met zijn vijfde theatervoorstelling Janus door het land. Ook schreef Van Kuijk mee aan het 15e seizoen van het satirische televisieprogramma Koefnoen.

 

 

De rest van het programma wordt vier weken voorafgaand aan de voorstelling bekend gemaakt via deze website. 

Naam Vanaf
Normaal € 25.00
65+ € 22.50
CJP € 22.50

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?