Avond van het Cabaret

vrijdag 22 maart 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Tijdens de Avond van het Cabaret maakt u kennis met veelbelovende, opkomende cabarettalenten en kunt u genieten van reeds gevestigde namen. Actualiteit, snelle verhalen, oneliners en het risico om uitgekozen te worden tot mikpunt van de spot… U kunt tot in de late uren genieten van deze komische show.

Bereid u voor op de inmiddels traditionele avond van de lach! De eerste namen van de Avond van het Cabaret zijn bekend. Op vrijdag 22 maart kunt u lachen om:

  • Katinka Polderman
  • Renè van Meurs
  • Mark Waumans

De presentatie is in handen van Marja van Katendrecht.

Katinka Polderman
In februari 2005 won Katinka Polderman zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. Sindsdien tourt Polderman door Nederland en Belgie en heeft al vier programma's op haar naam staan. Polderman maakt voorstellingen vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, engagement, rake observaties en doortimmerde liedjes.

Renè van Meurs
René van Meurs is stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver. Bekend van Comedytrain en winnaar van de jury- en publieksprijs van Cameretten 2012. Hij speelt momenteel zijn derde avondvullende voorstelling. Renè over zichzelf: "Ik doe dus van die dingetjes zodat jij doet van hahaha".

Mark Waumans
Met zijn unieke, droge stijl en aparte kijk op de alledaagse dingen valt Mark Waumans op! Mark Waumans was finalist van Cameretten 2017.

Marja van Katendrecht
Marja van Katendrecht is inmiddels uitgegroeid tot het alter-ego van Art-Jan de Vries. Art-Jan won in 2008 het Cameretten Festival. Zijn alterego is voortgekomen uit de afstudeervoorstelling van Art-Jan die hij maakte aan de Mime-opleiding in 2007.

Het volledige programma is vier weken voorafgaand aan de voorstelling bekend.

Naam Vanaf
Normaal 9% € 25.50
65+ 9% € 23.00
CJP 9% € 23.00

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?