Avond van het Cabaret

vrijdag 22 maart 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Tijdens de Avond van het Cabaret maakt u kennis met veelbelovende, opkomende cabarettalenten en kunt u genieten van reeds gevestigde namen. Actualiteit, snelle verhalen, oneliners en het risico om uitgekozen te worden tot mikpunt van de spot… U kunt tot in de late uren genieten van deze komische show.

Bereid u voor op de inmiddels traditionele avond van de lach! Vrijdag 22 maart kunt u lachen om:

  • Pieter Jouke
  • Katinka Polderman
  • René van Meurs
  • Mark Waumans

De presentatie is in handen van Marja van Katendrecht.

Pieter Jouke
Pieter wil de wereld graag een stukje beter maken. Maar ja, dan zal hij die wereld eerst even beter moeten begrijpen. En dat is lastig, want meestal leeft hij in zijn eigen wereld. In een hoofd dat bol staat van de gedachten. Pieter Jouke kan een aardig potje rennen, maar zijn hoofd slaat nog hollender op hol. Dat weten we van "De Staat van Verwarring". Van "Padoem Patsss", de "Humormarathon" en "Zondag met Lubach". 

Katinka Polderman
In februari 2005 won Katinka Polderman zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. Sindsdien tourt Polderman door Nederland en Belgie en heeft al vijf programma's op haar naam staan, momenteel tourt ze met haar zesde programma door het land. Polderman maakt voorstellingen vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, engagement, rake observaties en doortimmerde liedjes.

René van Meurs
René van Meurs is stand-up comedian, cabaretier en tekstschrijver. Bekend van Comedytrain en winnaar van de jury- en publieksprijs van Cameretten 2012. Hij speelt momenteel zijn derde avondvullende voorstelling. Renè over zichzelf: "Ik doe dus van die dingetjes zodat jij doet van hahaha".

Mark Waumans
Met zijn unieke, droge stijl en aparte kijk op de alledaagse dingen valt Mark Waumans op! Mark Waumans was finalist van Cameretten 2017.

Marja van Katendrecht
Marja is een eenzame vrouw, geboren op het Rotterdamse schiereiland Katendrecht als bedrijfsongeval. Haar moeder was prostituee en Marja is niet eens geboren voor een dubbeltje, eerder voor een stuiver, laat staan een kwartje. Marja wil laten zien dat dromen bereikbaar zijn en dat een beetje inzet en optimisme en een kleine stap een enorm effect kunnen hebben, als je het maar een keer durft te doen. Marja’s werk gaat over kansen, iets doen voor een ander en over erkenning. Haar motto is dan ook; "Het leven is al een schaal met aardbeien, je moet zelf de slagroom kloppen."

Na afloop van de voorstelling kunt u in de foyer genieten van de muziek van DJ Frau Rosenrot.

Naam Vanaf
Normaal 9% € 25.50
65+ 9% € 23.00
CJP 9% € 23.00

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?