Staatsopera van Tatarstan

Barbier van Sevilla

zondag 10 maart 2019
15.00 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

De beroemde aria van de Barbier van Sevilla - Figaro - is misschien wel de bekendste opera-aria die er is. Op 24-jarige leeftijd geschreven door Rossini en nu vertolkt door de Staatsopera van Tatarstan, één van de beste Russische operagezelschappen.

De verliefde graaf van Almaviva roept de hulp in van de Barbier van Sevilla (Figaro) om hem in contact te brengen met de mooie Rosina zonder zijn afkomst te verraden en zonder de argwaan te wekken van de oude dokter Bartolo, die ook een oogje op Rosina heeft. Alle plannetjes van intrigant Figaro lopen in het honderd en uiteindelijk besluiten ze Rosina te schaken. Op de valreep weet Figaro het huwelijk tussen de graaf en Rosina te bezegelen en heeft dokter Bartolo het nakijken.

De opera wordt in het Italiaans gezongen en in het Nederlands boventiteld.
Na afloop van de voorstelling is er live muziek in de foyer.

Naam Vanaf
Normaal 9% € 40.50
65+ 9% € 38.00
CJP 9% € 38.00

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

In samenwerking met Expreszo Koffie en Thee uit Schiedam serveren wij een high tea. Deze high tea bestaat uit verschillende soorten verse thee en heerlijk hapjes, geserveerd op een rijkelijk gevulde etagère. De high tea begint één uur voorafgaand aan de voorstelling en is te reserveren bij onderstaande voorstellingen:

Zondag 13 januari 2019, Vivaldi - Dangerous Liaisons
Zondag 10 maart 2019, Barbier van Sevilla

Prijs: € 19,95 per persoon.

Let op: dit arrangement serveren wij voorafgaand aan de voorstelling.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?