Belle en het beest, de musical (4+)

Sita Vermeulen, Titus & Fien en anderen

zaterdag 18 juni 2022
12.00 uur

Theater aan de Schie

zaterdag 18 juni 2022
15.00 uur

Theater aan de Schie

Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: Belle en het Beest, de musical! Echte schoonheid zit diep vanbinnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van Belle en het Beest, de musical!

In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Sita Vermeulen de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!

Zet het masker af, en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest de mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie!

Het verhaal
Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

Kom verkleed naar het theater!
Kom jij ook verkleed naar het theater? Er is namelijk een echte verkleedwedstrijd waarbij je kans maakt op een sprookjespakket! Meldt je voor de voorstelling in de foyer naast de merchandise stand aan om mee te doen. Na afloop van de voorstelling wordt de winnaar op het podium geroepen!

Meet & Greet
Na afloop van de voorstelling komt de cast naar de foyer om jullie te ontmoeten tijdens de meet & greet. Je kan dan op de foto met de cast!

Blindentolk bij Belle en het Beest, de Musical om 15.00 uur
In samenwerking met Stichting Komt het Zien! is het mogelijk om deze voorstelling toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als u minder of niets ziet. Voorafgaand aan de voorstelling ontvangt u tekst en audiobestanden waarin personages, kostuums en decor visueel beschreven worden. Dankzij de speciale inleiding voorgaand aan de voorstelling en de live audiodescriptie via een koptelefoon tijdens de voorstelling kunt u alles van de voorstelling volgen. Klik hier voor meer informatie over de blindentolk. Wilt u gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan uw kaarten niet online, maar neem dan contact op met het bespreekbureau via kassa@theateraandeschie.nl of telefoonnummer 010 2 467 467.

Naam Vanaf
Normaal € 25.00

Bestel ook:

zaterdag 18 juni 2022

zaterdag 18 juni 2022

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?