Bert Visscher

Dat zie je een ander niet doen (Waar was je nou?)

donderdag 9 februari 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

vrijdag 10 februari 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

Let op, bij deze voorstelling zijn onze logeplekken in verkoop. Deze plekken hebben beperkter zicht.

Waar was je nou Visscher? Ja sorry hoor! Ik moest even door een pandemie en een winterslaap heen. En dan toch weer het podium op? Natuurlijk, ik laat u toch niet in de steek om vervolgens geruisloos richting Geraniums en Bingo te rollen. Met 42 jaar theater in het hoofd kom ik met plezier weer langs. En misschien was dat het dan wel. Ik ben ook geen 60 meer. Vandaar dat we ook even het verleden induiken. Van Barbie en Ken tot bloemschikken en van de klushoek (de helm!) tot de stotterende man van motorclub No Calendar. Wie weet.

Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, moet het wel een typische Visscheravond worden. Ik sta in ieder geval te trappelen om uw theater op de kop te komen zetten.

Live audiodescriptie door Stichting Komt het zien! op vrijdag 10 februari
In samenwerking met Stichting Komt het Zien! is het mogelijk om voorstellingen toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Voorafgaand aan de voorstelling ontvangt u tekst en audiobestanden waarin personages, kostuums en decor visueel beschreven worden. Dankzij de introductie, speciale inleiding voorafgaand aan de voorstelling en live audiodescriptie door een blindentolk, kunt u alles van de voorstelling volgen.

Wilt u gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan uw kaarten niet online, maar neem contact op met het bespreekbureau via kassa@theateraandeschie.nl of telefoonnummer (010) 2 467 467.

Naam Vanaf
Normaal € 32.00

Bestel ook:

donderdag 9 februari 2023

vrijdag 10 februari 2023

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?