Bert Visscher

Dat zie je een ander niet doen

donderdag 9 februari 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

vrijdag 10 februari 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

U kunt het ook van de positieve kant bekijken. Visscher mocht weliswaar bijna twee jaar niet optreden, maar had daarmee wel het perfecte excuus om eens goed bij te slapen. Kruikje en knuffels en diep onder de wol. En dat is hem goed bevallen. Sterker nog: hij wil er niet meer uit. Maar er moet toch worden gespeeld?! We leggen hem gewoon met bed en al op het toneel en wachten rustig af. En als we mevrouw Visscher mogen geloven, zijn de bedmomenten eigenlijk complete voorstellingen. Van gevechten met donsbedden, punaises onder het bed tegen monsters en waanzinnige dromen!

Live audiodescriptie door Stichting Komt het zien! op vrijdag 10 februari
In samenwerking met Stichting Komt het Zien! is het mogelijk om voorstellingen toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Voorafgaand aan de voorstelling ontvangt u tekst en audiobestanden waarin personages, kostuums en decor visueel beschreven worden. Dankzij de introductie, speciale inleiding voorafgaand aan de voorstelling en live audiodescriptie door een blindentolk, kunt u alles van de voorstelling volgen.

Wilt u gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan uw kaarten niet online, maar neem contact op met het bespreekbureau via kassa@theateraandeschie.nl of telefoonnummer (010) 2 467 467.

Naam Vanaf
Normaal € 32.00

Bestel ook:

donderdag 9 februari 2023

vrijdag 10 februari 2023

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?