Black and White

Bollywood Musical Broadway from India

maandag 22 april 2019
14.30 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

maandag 22 april 2019
19.30 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

BLACK AND WHITE – The Golden Era of Indian Cinema
Een verhaal van een tijdperk met twee kleuren

Het gouden tijdperk van de Indian Cinema kleurde het witte doek met het beste wat muziek, zang en dans konden brengen: toen het leven nog simpel was en niet veel nodig had om geluk te ervaren. Er zat toen voldoening in de kleine dingen, het leven was een melodie. Onze filmindustrie reflecteerde die tijden.

Black and White neemt u mee naar het tijdperk 1945 – 1968 van de Indian Cinema. Een reis waar we u langs iconen als K.L. Saigal, Bimal Roy, V. Shantaram en Guru Dutt gaan nemen. Onderweg ontmoet u de elegante Dev Anand, de “Koning der Tragedie’ Dilip Kumar, showman Raj Kapoor, de adembenemende Madhubala, de classy Meena Kumar en “Yahoo-star en Indian Elvis” Shammi Kapoor, om maar een paar te noemen.

Black and White is een collage van opvoeringen, zowel op het scherm als op het toneel. Het naadloos aansluiten van de acteurs op de muziek op het podium en de screen-visuals op het grote doek, zorgen ervoor dat de muziek echt tot leven komt. De show zal u het gevoel geven van een musical waar de zangers de karakters van het stuk vormen. Black and White raakt de bijzondere aspecten van een tijdperk dat Indian Cinema voorgoed heeft veranderd middels muziek, beeld, video clips, anekdotes en trivia. Black and White is een poging om het witte doek uit die tijd weer tot leven te wekken, een poging om de band met dat onmiskenbare tijdperk te herstellen, je een gevoel van nostalgie te geven, die warme herinneringen en ontroerende momenten, verbonden aan die specifieke tijd, te doen herleven.

Naar een idee van en geregisseerd door: Milind Oak
Host: Rahul Solapurkar
Zangers: Chaitanya Kulkarni, Jitendra Abhyankar, Swarada Godbole en Rasika Ganoo

Tot nu toe is Black and White ruim 500 keer opgevoerd in theaters van verschillende landen zoals Engeland, Amerika, Canada, Singapore, Abu Dhabi, Dubai en Muskat. In India heeft Black and White de theaters van de volgende steden mogen meemaken: Pune, Mumbai, Delhi, Chennai, Surat, Nagpur, Jalgaon, Sangli, Kolhapur, Aurangabad, Nasik, Kolkatta en Banglore.

1e rang

Naam Vanaf

2e rang

Naam Vanaf

3e rang

Naam Vanaf

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?