The Magic of Jeans

Blame it on the boogie

vrijdag 1 februari 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Met de afgelopen theatershows Magic (16/17) en A Brand New Day (17/18) is Jeans op succesvolle wijze een geheel nieuwe weg in geslagen. De nieuwe, jonge talenten in de cast en verhipping in setting, muziek en choreografie zorgde voor enthousiaste reacties van publiek, theaters en pers. Met Blame It On The Boogie komt Jeans met een geheel nieuwe productie. Begeleid door een live-band wordt het een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog, voor jong en oud! Ga mee op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits; zowel die van vandaag de dag als uit de jaren '90 tot aan de jaren '50.


Jeans is voor iedereen die gek is op muziek en dans en wordt gebracht door jonge theatertalenten. Albert Verlinde noemde Jeans “een kweekvijver voor talent”. Dat dat klopt, bewijzen veel oud Jeansers als Tony Neef, Brigitte Neijman en Antje Monteiro.

Naam Vanaf
Normaal 9% € 30.00
65+ 9% € 27.50
CJP 9% € 27.50

Jeans is op zoek naar nieuw talent. Binnenkort staat het theaterconcert van Jeans “ Blame it on the Boogie’ in ons theater. Deze swingende show met jonge zang- en danstalenten is op zoek naar jou! Zing of dans jij graag dan is deze show echt iets voor jou. En nu maak je ook nog eens kans om uitgeroepen te worden tot Jeans Talent 2018 Theater aan de Schie.

Stuur een auditiefilmpje van jezelf waarin jij (alleen, samen met je zus, broer of bestie, koor of dansgroep) een mooi nummer zingt of danst naar info@themagicofjeans.nl en win een meet en greet met de cast na afloop van de show.
Kijk het laatste nummer van de show achter de schermen vanuit de coulissen en buig mee met de cast op het toneel als jij de winnaar bent van het beste en meest originele auditiefilmpje.

De cast en producent van Jeans bekijken je filmpje en beslist wie in jouw theater het Jeans Talent 2018 wordt.

Vergeet niet in de mail met je filmpje te zetten hoe je heet, hoe oud je bent en in welk theater je naar de show van Jeans komt kijken. Zing of dans de sterren van de hemel in je filmpje. Succes!

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?