Brandweerman Sam Live! (2+)

Het grote kampeeravontuur

donderdag 2 januari 2020
15.00 uur

Theater aan de Schie

Want hij staat altijd paraat… Met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam terug naar Theater aan de Schie. Ga je mee op avontuur? In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Kom verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater! Neem voorafgaand aan de voorstelling een kijkje in een echte brandweerwagen en ga ermee op de foto. Na de voorstelling is er een meet & greet in de foyer

Naam Vanaf
Normaal € 20.00

In samenwerking met KomKids bieden wij kinderopvang tijdens een aantal voorstellingen. Gezellig naar het theater, maar heeft u kinderen in een andere leeftijdscategorie? De opvang is mogelijk vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. U kunt de kinderopvang reserveren bij de desbetreffende voorstellingen via onze website en bij het bespreekbureau. Kosten: € 5,00 per kind.

POFFERTJES AAN DE SCHIE
Maak samen met de kleintjes het theaterbezoek compleet met een bord vol overheerlijke traditionele poffertjes inclusief roomboter en poedersuiker, én een drankje. Wie lust er geen poffertjes?! Lekker voor theaterbezoekers van alle leeftijden. Voor de kleintjes is er ook nog een leuke verassing.

Prijs: € 7,50 per persoon

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?