Buurman & Buurman (4+)

Gaan verhuizen

zaterdag 4 maart 2023
11.00 uur

Theater aan de Schie

zaterdag 4 maart 2023
14.00 uur

Theater aan de Schie

Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen, moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Als dat maar goed gaat… Buurman & Buurman wisten in een mum van tijd de harten van veel kinderen en hun ouders te stelen. Gelukkig komen de twee onhandige klussers terug naar het theater!

Een spetterende musical voor alle leeftijden. A JE TO!


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 20.50

Gezellig naar het theater, maar u heeft kinderen in een andere leeftijdscategorie? In samenwerking met KomKids bieden wij kinderopvang tijdens een aantal voorstellingen.

Onder professionele begeleiding van KomKids wordt er geknutseld, een boekje gelezen of een spelletje gedaan. De allerkleinsten kunnen eventueel lekker slapen. Opvang is mogelijk vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. U kunt de kinderopvang reserveren bij de desbetreffende voorstellingen op onze website en bij het bespreekbureau.

Prijs: € 5,00 per kind

 

Bestel ook:

zaterdag 4 maart 2023

zaterdag 4 maart 2023

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?