Celebrating the music of Paul McCartney

Macca - The Concert

donderdag 25 januari 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Bijna vijftig jaar muzikale hoogtepunten uit het leven van poplegende Paul McCartney passeren de revue in de avondvullende theatershow Macca: The Paul McCartney Story. Emanuele Angeletti, bekend van de West End musical Let it be, vertolkt het popfenomeen zo authentiek, dat u zich in een concert met de echte McCartney waant. De eerste helft van de show is een authentieke remake van de legendarische concerttour Wings over the world in 1975 en 1976. Het toneel, de kostuums, de sound, alle details kloppen. In het tweede deel van het concert worden de solo hits van McCartney en favorieten uit het Beatles tijdperk afgestoft. Beleef het muzikale leven van Paul McCartney in een tijdreis die voert van 2016 naar 1970.

Een unieke ode aan een popheld, door een meesterlijk artiest die zich tot in detail de muzikale vaardigheden heeft eigen gemaakt waarmee McCartney zijn publiek bespeelde.

Naam Vanaf
Normaal € 26.50
65+ € 24.00
CJP € 24.00

BIERTJE AAN DE SCHIE

Proef twee verschillende speciaalbiertjes met bijpassende snacks. Deze stoere tegenhanger van Tafeltje aan de Schie is te reserveren bij deze voorstelling.
Prijs: € 15,00 per persoon.
Let op: dit arrangement serveren wij in de pauze en na afloop of bij voorstellingen zonder pauze na afloop.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?