Checkpoint Theater (6+)

Vetter dan ooit (reprise)

zaterdag 13 mei 2023
16.00 uur

Theater aan de Schie

zaterdag 13 mei 2023
19.30 uur

Theater aan de Schie

Na het grote succes van het afgelopen jaar komt Checkpoint Theater terug naar Schiedam met de grootste, vetste en spectaculairste show ooit! Een show vol ontploffingen, interactie en zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd. Zet je veiligheidsbril en gehoorbeschermers op en doe mee! Speel mee met de jongens tegen de meiden, duik weg voor het friet-schiet kanon, verwonder je hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel, beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog veel, veel meer! Grootser, spectaculairder en vetter dan ooit!

Wees er snel bij, want vorige seizoen waren zo goed als alle voorstellingen direct uitverkocht.

Met: Sem Peelen/Jorginho Girbaran (afwisselend gespeeld), Tim Schouten, Romy Ruitenbeek


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 31.00

Gezellig naar het theater, maar u heeft kinderen in een andere leeftijdscategorie? In samenwerking met KomKids bieden wij kinderopvang tijdens een aantal voorstellingen.

Onder professionele begeleiding van KomKids wordt er geknutseld, een boekje gelezen of een spelletje gedaan. De allerkleinsten kunnen eventueel lekker slapen. Opvang is mogelijk vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. U kunt de kinderopvang reserveren bij de desbetreffende voorstellingen op onze website en bij het bespreekbureau.

Prijs: € 5,00 per kind

 

Bestel ook:

zaterdag 13 mei 2023

zaterdag 13 mei 2023

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?