Ashton Brothers en Noorpool Orkest

Concerto Esplosivo

zaterdag 23 februari 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Nadat ze vorig seizoen al succesvol aan elkaar snuffelden, gaan Ashton Brothers en het Noordpool Orkest van Reinout Douma wederom een gevaarlijke samenwerking aan. In het flitsende spektakel Concerto Esplosivo brengen zij een explosieve mix van muziek, acrobatiek en tovenarij. Nieuwe adembenemende trucs, hilarische acts en muzikale hoogstandjes worden aangevuld met ‘all time favorites’ uit beider repertoire waarbij de wisselwerking tussen de krankjorume gezelschappen olie op het vuur gooit.

Over Ashton Brothers
Ashton Brothers zijn een internationaal gelauwerde variété-spektakelgroep bestaande uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. ‘The hardest working men in showbizz’ hebben elke avond maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen.

Over Noordpool Orkest
Noordpool Orkest is een orkest uit Noord-Nederland gespecialiseerd in lichte muziek. Een Bigband met strijkers en houtblazers. 42 professionele musici spelen Jazz, Rock, Hiphop, Funk, Drum'n Bass, Klein-kunst, Chanson, Blues en nog uit te vinden genres. Opgericht in 2010 door de Groningse componist en pianist Reinout Douma bestormt zij vanuit Noord Nederland de rest van de wereld met nieuwe or-kestmuziek.

 

 

Naam Vanaf
Normaal € 34.00
65+ € 31.50
CJP € 31.50

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?