Conny Janssen Danst

Inside Out (reprise)

vrijdag 12 januari 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Na een succestour langs volle zalenén een nominatie voor een Zwaan - de dansvakprijs van Nederland - komt Inside out van het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst in 2018 terug in de theaters. Choreografe Conny Janssen liet zich inspireren door de rol van het individu in de complexiteit van een massa. Door wat je ervaart als je inzoomt, en dat wat je ziet als je het totale beeld probeert te omvatten. Naast een groot, avontuurlijk dansersensemble - bestaande uit jonge talenten en bekende gezichten - stelde ze ook een verrassend muzikaal gezelschap samen, geleid door de Rotterdamse singer-songwriter/ muzikante iET en gitarist/multiinstrumentalist Budy Mokoginta.

Conny Janssen Danst
Het werk van Conny Janssen werd veelvuldig onderscheiden en is te zien op diverse festivals. Daarnaast is Conny Janssen Danst een broedplaats voor jong talent. Zowel jonge dansers als jonge dansmakers krijgen de kans zich binnen de professionele omgeving van het gezelschap te ontwikkelen. Het gezelschap is hiermee een belangrijke ambassadeur van de moderne dans.

Naam Vanaf
Normaal € 23.00
65+ € 20.50
CJP € 20.50

 ‘Conny Janssen en haar ijzersterke ensemble weten in INSIDE OUT op een briljante manier het menselijke in dans te vatten.’ – Juryrapport Vakjury De Zwanen (Dansprijzen 2015)

'Janssen toont hoe kwetsbaar het eigene is' - TROUW ****

'Ritme, ademhaling, snelle gewichtsverplaatsingen met natuurlijk golvende patronen en een flow waardoor je automatisch mee wilt bewegen.' - THEATERKRANT.NL ****

'Vanuit dit prachtige openingsbeeld, waarin de individuen ondergeschikt zijn aan het geheel, breekt de choreografie langzaam open. [...] vloeiende en dynamische bewegingen, mooie solo's en duetten.' - DE VOLKSKRANT ***

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Middels deze inleiding wil het gezelschap u meer informatie geven over de artistieke keuzes van de voorstelling. U kunt hier uiteraard ook vragen stellen.

De inleiding start om één uur voor aanvang van de voorstelling.
Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

 

 

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?