By The Fortunate Sons (USA)

A Tribute to Creedence Clearwater Revival

zondag 11 februari 2018
15.00 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als: ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’, ‘Have You Ever Seen The Rain’ en ‘Down On The Corner’. De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago zet in de Nederlandse theaters een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan het legendarische C.C.R.

Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar. Maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in ons land. Luister maar naar de Top 2000, eind december. De laatste jaren vermeldde die lijst steeds minstens tien nummers van Creedence Clearwater Revival.

Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, natuurlijk genoemd naar een politiek geladen CCR-nummer. Een ware primeur, want deze band was nog niet eerder in Europa te zien. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., zal voor uw ogen weer verschijnen als ware het 1969 is. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters en staat garant voor een echte trip ‘down Memory Lane’.

Naam Vanaf
Normaal € 29.00
65+ € 26.50
CJP € 26.50

BIERTJE AAN DE SCHIE

Proef twee verschillende speciaalbiertjes met bijpassende snacks. Deze stoere tegenhanger van Tafeltje aan de Schie is te reserveren bij deze voorstelling. Prijs: € 15,00 per persoon.

Let op: dit arrangement serveren wij in de pauze en na afloop of bij voorstellingen zonder pauze na afloop.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?