Daniëlle Schel

OK

woensdag 10 november 2021
20.15 uur

Wennekerpand

Altijd en overal bereikbaar, en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Of zoiets. Hartje.

In OK serveert Daniëlle Schel u een (*) collage van (*) sketches, (*) liedjes en (*) conferences. Het belooft weer een (*) avond te worden, vol (*) karakters en (*) onderwerpen. Eén ding is zeker, Daniëlle zal in deze (*) voorstelling haar uiterste best doen om aan al uw (*) verwachtingen te voldoen.
* hysterische / ongemakkelijke / briljante / hilarische / geile / onzekere / afschuwelijke / geniale / eerlijke/ idiote / tenenkrommende / fantastische / bizarre / hartstochtelijke / geestige / betoverende / ellendige / persoonlijke / belachelijke / uiteenlopende

In 2017 won Daniëlle Schel de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd daarmee “een dame om in de gaten te houden”. Op voordracht van de VSCD jury van de cabaretprijzen, is het Stijgend Applaus Stipendium 2020 unaniem toegewezen aan haar voorstelling OK.

Naam Vanaf
Normaal € 20.00

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?