Dans in ontwikkeling

Dans in ontwikkeling

dinsdag 14 november 2017
20.15 uur

Wennekerpand

 

DANS IN ONTWIKKELING is een initiatief van Liat Magnezy dat beginnende dansmakers begeleidt en ondersteunt op weg naar professionele zelfstandigheid als choreograaf. Het project wordt georganiseerd in samenwerking met Theater aan de Schie. Liat Magnezy en de Stichting DanceMotionPicture willen hiermee een bijdrage leveren aan de verjonging en de diversiteit van de Nederlandse danscultuur door een programma aan te bieden dat de makers stap voor stap begeleidt door alle fases van het productieproces.

In dit kader presenteert Liat Magnezy twee voorstellingen van nieuwe, jonge dansmakers. Ons lichaam, zowel van binnen als van buiten, is de verbindende factor van de twee voorstellingen.

VOORSTELLINGEN 

Dis-is door Lorenzo Capodieci onderzoekt de invloed van ziektes op ons dagelijks leven. Een vertelling van hoe we tegen ziektes aankijken, wat voor gevolgen ziektes op ons persoonlijk hebben en hoe we ons sociaal en cultureel wapenen opzoek naar genezing.

Drie dansers tonen ons de strijd die we voordurend leveren voor onze gezondheid.

Uitvoering: Keren Ben Shachar, Paula Niehoff en Gerard Sangra Navarro.

Körper/ Körper van Nanna Hanfgarn Jensen en Leon Emil Franzke, is een voorstelling gebaseerd op de ervaringen van Leon, die zijn leven begon in een niet bij hem horend vrouwenlichaam. Dit zeer complexe universele vraagstuk van sekse en identiteit wordt op een zeer open en persoonlijke manier verbeeld. Een intrigerend voorstelling over de noodzaak en de mogelijkheid om ons lichaam en onze seksualiteit te veranderen en de problemen die dat met zich meebrengt.

Uitvoering: Nanna Hanfgarn Jensen en Leon Emil Franzke. Compositie: Kasper Fhöres.

 

Artistieke en productionele begeleiding: Liat Magnezy (DMP).

Dramaturgie: Hans Timmerman (DMP)

Promotie: Rob Holmer (DMP)

Techniek: Dennis Vooren (Theater aan de Schie)

Website Liat Magnezy

Naam Vanaf
Normaal € 18.00
65+ € 14.00
CJP € 14.00

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?