De Kameleon (6+)

Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en anderen

zondag 13 november 2022
15.00 uur

Theater aan de Schie

Daar is hij dan eindelijk; de snelste boot van heel Nederland. De Kameleon! Na meer dan zestig boeken, vier speelfilms en een televisieserie razen Hielke en Sietse nu de theaters in. Een muzikaal spektakel en een huiveringwekkend avontuur. Onderschat het platteland en het groene water niet want de onbesuisde tweeling zal altijd overwinnen. Boeren, burgers en buitenlui... maak je borst maar nat. Anders doet de Kameleon dat wel.

Het leek zo rustig in het dorp Lenten. Tot daar de illustere dirigent en componist Antonius Demesmaeker verschijnt. Even lijkt het er op dat hij een orkest zou willen beginnen in dit plekje aan het water. Maar zijn motieven zijn uitermate duister. Gelukkig voor het prachtige platteland doorziet de tweeling Hielke en Sietse al snel zijn plannen. Samen met de oplettende agent Zwart en de olijke boerenknecht Gerben zullen ze deze onverlaat moeten ontmaskeren. Gelukkig krijgen ze daarbij ook hulp van het superslimme meisje Sara en een mysterieuze waarzegster waarvan niemand precies weet wat zij nu eigenlijk in Lenten te zoeken heeft.

De Kameleon is een kolderiek muzikaal spektakel, geheel en al in de traditie van de boeken, de films en de TV-serie.

Spel: Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en vele anderen
Regie: Robin van den Heuvel
Script: Dick van den Heuvel


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 23.50

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?