De komedie over een bankoverval

Buddy Vedder, Joey Schalker en anderen

vrijdag 3 november 2023
20.15 uur

Theater aan de Schie

De West End-hit De komedie over een bankoverval komt naar Theater aan de Schie in een nieuwe Nederlandse bewerking van Jon van Eerd! Een kolderiek verhaal vol behendige acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches en manoeuvres. Acteurs die ondersteboven hun scène moeten spelen. Draaikolken en filmische achtervolgingen. Klapbedden met een eigen leven! Wij beloven een totaalbeleving waarbij u in ademnood komt van het lachen.

Als een stel boeven uit de gevangenis weet te breken smeden zij een plan om een kostbare diamant te stelen. De diamant bevindt zich in de kluis van een bank die door een stel niet al te snuggere druiloren wordt bestierd. De liefdesrelatie van één van de boeven met de dochter van de bankdirecteur zorgt echter voor gecompliceerde consequenties... Daarnaast zorgt de zoektocht naar de diamant via luchtschachten, touwladders en plattegronden voor een dolkomische theaterbeleving.

Spel: Buddy Vedder, Suzanna Pleiter, Arie Cupé, Martin van der Starre, Rogier Komproe, Zjon Smaal, Cathalijne de Sonnaville, Joey Schalker en Lars Vaessen
Script: Henry Lewis, Jonathan Sayer & Henry Shields
Regie: Jon van Eerd

ZILVEREN JUBILEUMVOORSTELLING
Deze voorstelling is één van onze zilveren jubileumvoorstellingen. Gedurende het seizoen zijn er meerdere zilveren jubileumvoorstellingen waarbij wij graag met u ons zilveren feest vieren. U wordt ontvangen met een drankje, de foyer is feestelijk ingericht, er zijn hapjes en er is een afterparty waar gedanst kan worden. Bij de jubileumvoorstellingen wordt kleding met een Touch of Silver zeer gewaardeerd. We kijken er nu al naar uit!

Live audiodescriptie door Stichting Komt het zien!
In samenwerking met Stichting Komt het Zien! is het mogelijk om voorstellingen toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Voorafgaand aan de voorstelling ontvangt u tekst en audiobestanden waarin personages, kostuums en decor visueel beschreven worden. Dankzij de introductie, speciale inleiding voorafgaand aan de voorstelling en live audiodescriptie door een blindentolk, kunt u alles van de voorstelling volgen. Reserveren kan via kassa@theateraandeschie.nl of 012467467.

Naam Vanaf
Normaal € 35.00

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?