De brief voor de Koning, de musical (8+)

zondag 25 november 2018
15.00 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Yoeri moet van zijn moeder naar de bibliotheek. Daar heeft hij helemaal geen zin in. Dan opent hij een boek, De brief voor de Koning van Tonke Dragt. En plotseling springen uit de bladzijden ridders, kastelen, jonkvrouwen, gemene spionnen en raadselachtige kluizenaars.

De musical De brief voor de Koning is een ode aan één van de allerbeste kinderboeken aller tijden. Niet voor niets kreeg Tonke Dragt in 2004 de Griffel der Griffels voor het beste kinderboek van de (toen) afgelopen halve eeuw. Het is verfilmd, het is vertaald... Maar het belangrijkste is dat het nog altijd wordt gelezen. Dick van den Heuvel schrijft en regisseert, Jeroen Sleyfer maakt muziek voor een toverachtige musical over een reis door de wereld van boeken en fantasie.

Spel: Robin van den Heuvel, Jochem Smit, Lars Mak e.a.
Regie: Dick van den Heuvel

 

Wist jij al dat je mee kunt doen aan De Brief voor de Koning?

Als je tussen de 7 - 17 jaar bent, kun je jezelf aanmelden voor het meezingen met het lied De Regenboogrivier in De Brief voor de Koning! Je krijgt de kans om aan het einde van de voorstelling dit lied, samen met de acteurs, op het toneel voor het aanwezige publiek ten gehore te brengen. Hoe leuk is dat!?

Na de inschrijving krijg je meer informatie om het liedje te oefenen en instuderen. Je bent 45 minuten voor aanvang van de voorstellingen aanwezig te zijn in het theater.
Klik hier om jezelf op te geven.

Naam Vanaf
Normaal € 22.50

Gezellig naar het theater, maar u heeft kinderen in een andere leeftijdscategorie en geen oppas? Geen probleem!

Reserveer nu kinderopvang in het theater, de opvang wordt verzorgd door Komkids. De opvang is vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. Kosten € 5,00 per kind. Aanmelden kan via kassa@theateraandeschie.nl en via onze website.

We roepen kinderen op om een brief te schrijven aan koning Willem-Alexander. Deze brieven kunnen ze online schrijven of uploaden, maar ook inleveren tijdens de voorstelling bij de merchandise stand in de foyer van Theater aan de Schie. Dit kunnen ze doen tot en met 31 december. Hierna zullen we alle brieven bundelen en bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezorgen. Check deze link voor meer informatie.

 

 

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?