De Formule 1 Show

Olav Mol en Jack Plooij

dinsdag 30 oktober 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

De kaartverkoop van deze voorstelling loopt uitsluitend via GUTS Tickets!

 

Veel Nederlandse Formule 1-fans kunnen zich geen wedstrijd voorstellen zonder het karakteristieke commentaar van Olav Mol. In de gloednieuwe Formule 1 Show vertelt Mol samen met pitreporter Jack Plooij je álles over de hoogste klasse in de autosport. De show is tijdens het raceseizoen te zien, op dinsdag 30 oktober 2018 in Theater aan de Schie.

Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won. Olav Mol (55) geeft al sinds 1991 commentaar bij de GP's voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Verslaggever Jack Plooij (56) verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan ze voor het eerst in het theater om hun passie te delen. "We trakteren niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders” aldus de mannen.

 

Win een ritje in de officiële replica van de Formule 1 Medical Car!

Kaarthouders van de Formule 1 Show kunnen een ritje in de officiële replica van de Formule 1 Medical Car winnen! Stel via publiciteit@theateraandeschie uw vraag aan Olav & Jack en maak kans op een ritje na afloop van de voorstelling.

 

Naam Vanaf
Normaal € 27.50

Proef twee verschillende speciaalbiertjes met bijpassende snacks. Deze stoere tegenhanger van het Tafeltje aan de Schie is te reserveren bij onderstaande voorstellingen:

Dinsdag 30 oktober 2018, De Formule 1 Show
Zaterdag 8 december 2018, Seven Drunken Nights

Prijs: € 15,00 per persoon.

Let op: dit arrangement serveren wij in de pauze en na afloop of bij voorstellingen zonder pauze na afloop.

Laatste kaarten

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?