De grote Efteling Koekoek Show (8+)

zondag 22 mei 2022
13.00 uur

Theater aan de Schie

zondag 22 mei 2022
15.30 uur

Theater aan de Schie

Duimpjes omhoog, want we zijn uitgenodigd door de directeur van de Efteling! Dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag, maar wij hebben geluk! Hij is er nog niet, maar we mogen alvast plaatsnemen in zijn kantoor. Een kantoor zoals alleen de directeur van de Efteling kan hebben! Vol schermen met live beelden van alle loopings, de muntopbrengst van Ezeltje Strekje, maar ook een grote rode knop en een plattegrond. Ineens verschijnt de directeur op één van de schermen in de kamer. Hij komt er echt zo aan, hij is nog even druk bezig in het park; ‘een brandje blussen bij de draak’, maar hij komt eraan. Nergens aankomen! 
 
Natuurlijk moeten we braaf blijven zitten, maar we gaan toch maar eens op onderzoek uit in het bijzondere kantoor. Waar is die grote rode knop eigenlijk voor? We rollen van het een in het andere, en niemand mag weten dat we niet braaf aan het wachten zijn! Gaat dat wel goed komen? 
 
Houd jij van een goeie grap, ga je graag de strijd aan en ben jij altijd klaar voor een spannend experiment? Kom dan naar de nieuwste theatershow van de Efteling. Je bent wel koekoek als je niet komt! 
 

Naam Vanaf
Normaal € 20.50

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?