Viggo Waas

De meestervoorspeller

zaterdag 8 februari 2020
20.15 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Viggo Waas speelt De meestervoorspeller. Maar wie is De meestervoorspeller? Welke gedaanten neemt hij aan? Is het de profeet die komt vertellen over de Messias? Orakelt hij over een betere wereld of vindt hij juist dat we onze kansen hebben verspeeld? De meestervoorspeller biedt troost en onzekerheid aan alle mensen. Een cabaretperformance met voorspellende waarde. Viggo Waas was jaren De meestervoorspeller op de radio voor Edwin Evers bij Wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen voetbal en de Olympische Spelen. Nu voorspelt hij voor Mattie en Marieke en Q-music elke maandag de belangrijkste sportuitslagen.

Naam Vanaf
Normaal € 20.00
65+ € 17.50
CJP € 17.50

Bekijk hieronder in welk theater, in deze regio, de voorstelling nog meer te zien is. 

Theater het Kruispunt in Barendrecht - Donderdag 26 maart 2020, 20.15 uur

DINER VARIÉTÉ
Wereld Bowls kookt, geïnspireerd op de voorstelling van de desbetreffende avond. Het is dus 'eten wat de pot schaft' voorafgaand aan de voorstelling in het Wennekerpand.

Wereld Bowls bestaat uit het duo Swaan Mostert & Ella Theunissen. In hun leven reizen zij heel wat af: van India naar Israël, van Guatemala tot in Mexico. Tijdens hun reizen doen zij hun inspiratie op voor de gerechten die ze bereiden in hun eigen keuken. Op hun borden komen landen samen en weten zij telkens een vleugje Hollandse nuchterheid eraan toe te voegen. Inmiddels hebben ze ook al heel wat afgereisd in Rotterdam. Van de Fenix Foodfactory naar de Oogstmarkt, van Ani en Haakien tot Het Gemaal op Zuid. En daarom is het nu hoog tijd dat ze in Schiedam neer gaan strijken. En wel in het Wennekerpand!

Met Diner Variété geniet u van een heerlijke maaltijd die zij koken geïnspireerd op de voorstelling van die avond. U eet voor € 13,50 ‘wat de pot schaft’ aan de lange tafels in het Grand Café van het Wennekerpand. Diner Variété brengt mensen samen en lift telkens een tipje van de sluier op van de voorstelling die u na het diner bij zult gaan wonen. Noem het ouderwets gezellig, een familiediner, een plek om elkaar te ontmoeten. Kom proeven in het thema van de voorstelling waar u naartoe gaat; De Meestervoorspeller van Viggo Waas:

We geven u drie hints: Schaar, haar en nachtbrakers… Voorspelt u welke vegetarische maaltijd u deze avond tijdens Diner Variété geserveerd zult krijgen? Bij iedere maaltijd krijgt u brood met olijfolie op tafel.


Prijs per persoon: € 13,50 (exclusief drankjes)
Inloop vanaf 18.00 uur
Aanvang - 18.30 uur

Klik hier om Diner Variété te reserveren bij Viggo Waas

Volg Wereld Bowls via social media:
Instagram: @wereldbowls
Facebook: Wereld Bowls

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?