De mooiste aria’s uit De Messiah van Händel

Nieuwe Philharmonie Utrecht

zondag 13 december 2020
15.00 uur

Theater aan de Schie

Jaarlijks voert de Nieuwe Philharmonie Utrecht in december De mooiste aria’s uit De Messiah van Händel uit. De Messiah is in de Engelssprekende wereld wat bij ons in Nederland de Matthäus Passion is; muziek die iedereen eens gehoord wil hebben en terug wil blijven luisteren. Jaarlijks beleven veel mensen vreugde en troost bij het beluisteren van deze prachtige muziek.

Een volledige uitvoering duurt ruim 2,5 uur, hetgeen onder de huidige omstandigheden niet mogelijk is. Om die reden biedt de Nieuwe Philharmonie Utrecht nu een verkort programma aan met de mooiste muziek en beroemdste aria’s uit De Messiah, inclusief een inspirerende toelichting van de veelgeprezen dirigent Johannes Leertouwer. Kortom: een ideale kennismaking met de wereld van De Messiah, uitgevoerd door een internationale cast van topsolisten, begeleid door een ensemble uit de Nieuwe Philharmonie Utrecht.

Kristen Witmer: sopraan | Daniël Elgersma: alt | Stefan Kennedy: tenor | Drew Santini: bas | ensemble uit NPU o.l.v. dirigent Johannes Leertouwer

Naam Vanaf
Normaal € 36.50

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?