De Notenkraker

Charkov City Opera & Ballet

donderdag 6 december 2018
19.30 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

De Notenkraker is een prachtige klassieke uitvoering die de harten van jong en oud zal veroveren. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski, live uitgevoerd door een groot orkest, de virtuoze danspartijen en het decor maken dit prachtige ballet tot een magisch kerstfeest voor de hele familie. De Notenkraker vertelt het verhaal van het meisje Clara en de betoverede notenkrakerpop. De notenkrakerpop die Clara op kerstavond krijgt, komt in haar droom tot leven en verandert in een prins. Ze worden snel verliefd op elkaar, maar die liefde komt in gevaar door de gevreesde Muizenkoning. In het gevecht met de Muizenkoning beleven Clara en de notenkrakerpop spannende avonturen.

Met verteller Mark Krone op toneel. Krone vertelt vooraf en tussendoor op theatrale wijze wat u op het toneel te zien krijgt. Bij ons ziet u de allereerste voorstelling van de tour.

Het sprookjesverhaal De Notenkraker wordt uitgevoerd door het Charkov City Opera & Ballet (voorheen) Charkov Staats Ballet Theater. Het gezelschap, afkomstig uit Charkov, maakt onderdeel uit van een van de oudste theaters uit de voormalige Sovjetunie en de Oekraïne. Al sinds 1874 worden hier producties gemaakt en getoond in de bekende traditie van Oost-Europa. Het gezelschap is met maar liefst 700 mensen werkzaam, waaronder de artiesten, decorbouwers, kostuumontwerpers, kleermakers en (ballet)schoenmakers.

Naam Vanaf
Normaal € 35.00
65+ € 32.50
CJP € 32.50

Voorafgaand aan een voorstelling dineren in het theater? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met restaurant de Provenier, voorafgaand aan onderstaande voorstellingen, een driegangenmenu samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en onze medewerkers zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit.

Let op: Het diner start al om 18.00 uur
Prijs: € 34,50 per persoon exclusief drankjes

Bekijk hieronder in welk theater, in deze regio, de voorstelling nog meer te zien is.

Isala Theater in Capelle aan den IJssel - 20 januari 2019, om 15.00 uur

 

 

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?