De pakjeskluis van Sinterklaas (3+)

Kinderklucht

woensdag 27 november 2019
14.00 uur

Theater aan de Schie

Daar wordt aan de deur geklopt. Hard geklopt, zacht geklopt… Wie zou dat zijn? Sinterklaas natuurlijk! Ook dit jaar bezoekt hij samen met de Pieten, zijn vrolijke vrienden Karel de kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Franciscus het kasteel. De twee Kluispieten die hij heeft meegenomen zijn verantwoordelijk voor de kluis. Maar zijn ze nu de code vergeten? Geniet met de hele familie van deze dolkomische kinderklucht.


Zet je schoentje in Theater aan de Schie! Download de Sinterklaas knutselkleurplaat, kleur het schoentje mooi in en lever hem in tijdens het Suikerzoet Filmfestival op zaterdag 16 november. Het mooiste schoentje maakt kans op 4 vrijkaarten voor De pakjeskluis van Sinterklaas!

Naam Vanaf
Normaal € 15.50

In samenwerking met KomKids bieden wij kinderopvang tijdens een aantal voorstellingen. Gezellig naar het theater, maar heeft u kinderen in een andere leeftijdscategorie? De opvang is mogelijk vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. U kunt de kinderopvang reserveren bij de desbetreffende voorstellingen via onze website en bij het bespreekbureau. Kosten: € 5,00 per kind

Bekijk hieronder in welk theater, in deze regio, de voorstelling nog meer te zien is. 

Theater het Kruispunt in Barendrecht - Zondag 24 november 2019, 10.00 uur

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?