De Parelvissers

Charkov Staats Opera Theater

zondag 14 januari 2018
15.00 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Orkest, koor en ensemble van het gerenommeerde Charkov Staats Opera Theater brengen u het meesterwerk De Parelvissers, met een internationale cast in een zinderende enscenering. U ziet hoe twee vrienden, Zurga en Nadir, elkaar na jaren terugvinden om vervolgens hun vriendschap bedreigd te zien worden door hun beider liefde voor één en dezelfde vrouw. In de dramatische en onafwendbare ontwikkeling is te zien hoe uiteindelijk liefde en vriendentrouw het winnen van dogmatisch geloof en kortzichtigheid. 

Thematiek van alle tijden in een exotische vertelling met een schitterend en aangrijpend slot. Zang en spel op het scherpst van de snede in een setting die u op het puntje van uw stoel houdt. Opera zoals opera hoort te zijn: een lust voor oog en oor; recht uit de ziel, recht naar het hart. 

Naam Vanaf
Normaal € 35.00
65+ € 32.50
CJP € 32.50

HIGH TEA

In samenwerking met Expreszo Koffie en Thee uit Schiedam serveren wij een high tea. Deze high tea bestaat uit verschillende soorten verse thee en heerlijke hapjes, geserveerd op een etagère die rijkelijk is gevuld. De high tea begint één uur voorafgaand aan de voorstelling en is voor € 19,95 per persoon te reserveren.

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Middels deze inleiding geeft Gerard Legeland inzicht in de artikstieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

De inleiding start om één uur voor aanvang van de voorstelling.
Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?