De Toneelmakerij

Eet je bord leeg

woensdag 4 april 2018
15.00 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.

Eet je bord leeg
is een bitterzoete komedie met druilerige doperwtjes, slijmerige slablaadjes, sponzige spruiten en spaghetti om van te spugen. Een heerlijk hapje voor fijnproevers van 4 tot 104.

De ene dag houdt Jip veel van worteltjes, de volgende dag zijn worteltjes het goorste wat er bestaat. Soms alleen maar aardappels, dan weer alleen maar rijst. En - ieuw - wat zijn die groene dingetjes in de saus? De ouders van Jip zijn ten einde raad. Geschreeuw, gekrijs en getier en zelfs borden dampende derrie, vliegend door de lucht. ’s Avonds heeft Jip de mooiste dromen. Over rappende roti, een pittig pompoentje, swingende pannenkoeken en zingende aardbeien. En over papa en mama, die, als ze niet heel snel normaal gaan doen, in de gehaktmolen belanden. Daar kan je vast hele lekkere hamburgers van bakken. Of balletjes voor in de soep. En moet je eens opletten hoe er dan zal worden gesmuld…

Concept en regie: Paul Knieriem | Acteurs: Denise Aznam, Anil Jagdewsing e.a.


 

Toegang kinderen onder de twee jaar:

Let op: Onze voorstellingen zijn over het algemeen niet geschikt voor kinderen onder de twee jaar. Wilt u toch uw kind jonger dan twee jaar meenemen, dient u ook in het bezit te zijn van een toegangsbewijs voor het betreffende kind.

Naam Vanaf
Normaal € 19.00
Kind € 14.00

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?