De Verleiders

Pandepaniek

donderdag 10 februari 2022
20.15 uur

Theater aan de Schie

Pandepaniek is een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01% rijken daar gebruik van maakt. De thema’s van De Verleiders zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belastinggeld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt met vers bijgedrukt geld en de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger.

Pandepaniek is een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. En zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor.

Met: George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács

Naam Vanaf
Normaal € 35.00

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?