Disney's Winnie de Poeh

Theater Terra

zaterdag 16 december 2023
13.30 uur

Theater aan de Schie

zaterdag 16 december 2023
16.00 uur

Theater aan de Schie

zondag 17 december 2023
13.30 uur

Theater aan de Schie

zondag 17 december 2023
16.00 uur

Theater aan de Schie

Diep in het Honderd Bunderbos staat een nieuw avontuur te beginnen, wanneer de Oostwind en de Westwind draaien. Het wordt een drukke dag voor Winnie de Poeh, als hij op zoek naar honing uiteindelijk zelfs een boom in moet duiken! Gelukkig zijn al zijn vriendjes er om te helpen, Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn, Uil en oh, Teigetje ook!

Disney’s iconische Winnie de Poeh komt tot leven in een prachtig verbeelde musical-bewerking. Met de wereldberoemde Disney-liedjes van Oscar- en Grammy Award-winnaars Robert en Richard Sherman wordt dit verhaal verteld met nieuwe theatrale en levensgrote poppen.. Gebaseerd op de wereldberoemde verhalen van A. A. Milne en de films en tv-series van Disney. Na het succes van Disney Winnie de Poeh in New York, Chicago en Londen, brengt Morssinkhof Terra Theaterproducties deze nieuwe familiemusical nu voor het eerst naar Nederland, volledig gezongen en gesproken in het Nederlands.

Persquotes:

"Musical Winnie de Poeh is aandoenlijk entertainment vol schattige, kleurrijke beelden" - NRC ★★★
"Winnie de Poeh de musical is een aanrader voor jong en oud" - Musicaljournaal ★★★★
"De humor zorgt ervoor dat dit niet een typische kindervoorstelling is, maar juist een voorstelling die heel leuk is om met het hele gezin te bezoeken!"Musicalsites
“In de lieve musical ‘Winnie de Poeh’ is het poppenspel de attractie”- Volkskrant ★★★

 

Naam Vanaf
Normaal € 29.50

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?