Dolly Dots

Sisters on Tour 40-jarig jubileum

vrijdag 5 november 2021
20.15 uur

Theater aan de Schie

Let op: Deze voorstelling is uitverkocht. Zet u op de wachtlijst om in aanmerking te komen voor kaarten mits deze beschikbaar komen.

Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008 met uitverkochte concerten in Ahoy en een tour langs alle concerthallen, overleed Ria in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar, vonden ze. Één voor allen, allen voor één. Maar in 2016 traden ze toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

De Dolly Dots komen naar de Nederlandse theaters, ze zullen worden begeleid door een opwindende band onder leiding van Sven Figee. Vele hits zullen voorbij komen maar deze keer willen ze ook het verhaal achter het succes vertellen. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze er mee om? Waar de Dolly Dots ook terecht kwamen en wat ze ook deden; het was altijd een krankzinnig circus waarin ze terechtkwamen.

Een intieme avond met ouder wordende voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar. Dolly Dots - Sisters on Tour, met: Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Schiedamse Anita Heilker en Angéla Kramers.

Met afterparty in onze foyer met DJ Dimitri!

Naam Vanaf
Normaal € 49.50

Zet mij op wachtlijst

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?