Doornroosje de musical (4+)

Sita Vermeulen, Titus & Fien en anderen

zaterdag 25 april 2020
15.00 uur

Theater aan de Schie

Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van veel kinderen en hun (groot)ouders. In deze sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita. Uiteraard ontbreekt het populaire tovenaarsduo Titus & Fien ook niet. Een magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Na afloop kun je met alle acteurs op de foto tijdens een meet & greet en dansen op de Sprookjesafterparty.

Blindentolk bij Doornroosje, de musical
In samenwerking met Stichting Komt het Zien! is het mogelijk om deze voorstelling toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als u minder of niets ziet. Voorafgaand aan de voorstelling ontvangt u tekst en audiobestanden waarin personages, kostuums en decor visueel beschreven worden. Dankzij de speciale inleiding voorgaand aan de voorstelling en de live audiodescriptie via een koptelefoon tijdens de voorstelling kunt u alles van de voorstelling volgen. Klik hier voor meer informatie over de blindentolk. Wilt u gebruik maken van de Blindentolk? Neem dan contact op met het bespreekbureau via e-mail of 010 2 467 467.

Naam Vanaf
Normaal € 21.00

In samenwerking met KomKids bieden wij kinderopvang tijdens een aantal voorstellingen. Gezellig naar het theater, maar heeft u kinderen in een andere leeftijdscategorie? De opvang is mogelijk vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. U kunt de kinderopvang reserveren bij de desbetreffende voorstellingen via onze website en bij het bespreekbureau. Kosten: € 5,00 per kind.

 

POFFERTJES AAN DE SCHIE
Maak samen met de kleintjes het theaterbezoek compleet met een bord vol overheerlijke traditionele poffertjes inclusief roomboter en poedersuiker, én een drankje. Wie lust er geen poffertjes?! Lekker voor theaterbezoekers van alle leeftijden. Voor de kleintjes is er ook nog een leuke verassing.

Prijs: € 7,50 per persoon

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?