Driving Miss Daisy

Anne Wil Blankers, Kenneth Herdigein en Iwan Walhain

zaterdag 19 oktober 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Driving Miss Daisy is het hartverwarmende verhaal van een bijzondere vriendschap tussen de oudere weduwe Miss Daisy en haar chauffeur. In de zuidelijke staten van Amerika, die in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw geteisterd werden door rassenrellen en de strijd om gelijke rechten, proberen Miss Daisy en Hoke een weg te vinden tussen vooroordelen, racisme en ouder worden. Dit iconische toneelstuk over trots, veranderende tijden en de transformerende kracht van vriendschap wordt voor het eerst in Nederland opgevoerd.

”Dit theaterjuweel, geregisseerd door Agaath Witteman, munt uit door ontroerende details.”NRC

Spel: Anne Wil Blankers, Kenneth Herdigein en Iwan Walhain | Vertaling: Teunkie van der Sluijs | Regie: Agaath Witteman

Naam Vanaf
Normaal € 29.50
65+ € 27.00
CJP € 27.00

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

THEATERDINER
Voorafgaand aan een voorstelling dineren? Dat kan! Wij hebben in samenwerking met het naast ons gelegen restaurant De Provenier een driegangenmenu voor u samengesteld. U en uw gezelschap krijgen persoonlijke bediening en onze medewerkers zorgen ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Het Theaterdiner vindt plaats bij De Provenier.

Prijs: € 34,50 per persoon exclusief drankjes. Aanvang 18.00 uur.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?