Dusty Mixedfeelings

Theater aan de Schie in samenwerking met De Stokerij Schiedam, Ocobar en Frédérique Spigt

zaterdag 21 september 2019
20.00 uur

Spiegeltent op het toneel

zondag 22 september 2019
20.00 uur

Spiegeltent op het toneel

dinsdag 24 september 2019
20.00 uur

Spiegeltent op het toneel

woensdag 25 september 2019
20.00 uur

Spiegeltent op het toneel

Dusty Mixedfeelings is een theatrale roadtrip met de bus en in het theater, doordrenkt met country, blues en rock-’n-roll. De muziekvoorstelling bestaat uit drie verhaallijnen - die van moeder Hetty (Frédérique Spigt), Thomas (Yorick Zwart) en Marie (Anne Rats), waartussen het publiek verdeeld wordt. U hoort slechts ‘one side of the story’, maar maakt uiteindelijk dezelfde afsluiting in het theater mee. Twee van de drie verhalen spelen zich af in een rijdende bus, onderweg naar het theater, waar het derde verhaal gespeeld wordt en de voorstelling in een vlammend, emotioneel feest uitmondt, waar de vonken vanaf springen!

Dusty Mixedfeelings is een coproductie van De Stokerij Schiedam, Theater aan de Schie, Theater Walhalla en Theater Rotterdam.

Spel: Frederique Spigt, Yorick Zwart, Anne Rats | Concept en tekst: Anne Rats/Koen Wouterse | Regie: Koen Wouterse

Uitleg theatrale roadtrip
10 en 11 september - bus naar Theater Rotterdam
Theater aan de Schie is opstapplaats voor de bus. De bus brengt u naar Theater Rotterdam. U beleeft in de bus de verhaallijn van Yorick Zwart. Aangekomen bij Theater Rotterdam vindt de afsluiting van de voorstelling plaats in de zaal met Frédérique Spigt. Na afloop wordt u weer met de bus naar Theater aan de Schie gebracht.

15 t/m 17 september - bus naar Theater Walhalla
Theater aan de Schie is opstapplaats voor de bus. De bus brengt u naar Theater Walhalla. U beleeft in de bus de verhaallijn van Anne Rats. Aangekomen bij Theater Walhalla vindt de afsluiting van de voorstelling plaats in de zaal met Frédérique Spigt. Na afloop wordt u weer met de bus naar Theater aan de Schie gebracht.

20 t/m 25 september - vaste locatie spiegeltent op het toneel
De spiegeltent op het toneel van Theater aan de Schie is de locatie voor de verhaallijn van Frédérique Spigt. U bent de gehele voorstelling te gast bij Frédérique Spigt. Halverwege de voorstelling worden alle busgasten (die vanuit Theater Rotterdam en Theater Walhalla zijn vertrokken per bus) samengevoegd met de gasten die al aanwezig zijn in de spiegeltent. De afsluiting vindt plaats in de spiegeltent.

  • U wordt een half uur na afloop van de voorstelling met de bus naar de plaats van vertrek gebracht. Zo heeft u voldoende tijd voor een drankje en een ontmoeting met de acteurs.
Naam Vanaf
Normaal € 22.50

 
trailer verhaallijn Hetty

 
trailer verhaallijn Marie

 
trailer verhaallijn Thomas

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?