Aart Staartjes en Victor Reinier

Een goed mens

donderdag 14 maart 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Een dokter krijgt aan het eind van zijn leven zijn jongere ik op bezoek. Ze willen maar één ding van elkaar weten: wat is de reden dat er zoveel anders is gegaan dan hij verwacht had? Is zijn jongere alter ego zo naïef of is de oude dokter te cynisch? Of komen ze er samen achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is?

Flip Broekman schreef de thrillerkomedie Een goed mens speciaal voor acteur Aart Staartjes. Met publiekslieveling Victor Reinier, afgelopen seizoen te zien in de komedie Roem en al jaren hoofdrolspeler in de populaire tv-serie Flikken Maastricht, heeft hij de perfecte tegenspeler. De regie is in handen van Johan Doesburg, voormalig artistiek leider van Het Nationale Toneel en recent de motor achter de succesvoorstelling Wie is er bang voor Virginia Woolf?.

Spel: Aart Staartjes en Victor Reinier
Tekst: Flip Broekman
Regie: Johan Doesburg

Naam Vanaf
Normaal € 29.00
65+ € 26.50
CJP € 26.50

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

Let op: De inleiding van deze voorstelling vindt plaats in de Aleidazaal.

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?