Aart Staartjes en Victor Reinier

Een goed mens

donderdag 14 maart 2019
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Speciaal voor Aart Staartjes schreef Flip Broekman de thrillerkomedie Een goed mens, waarmee de wens om hem weer terug te zien op het toneel vervuld is. Met publiekslieveling Victor Reinier, afgelopen seizoen te zien in de komedie Roem en al jaren hoofdrolspeler in de populaire televisieserie Flikken Maastricht, heeft hij de perfecte tegenspeler. De regie is in handen van Johan Doesburg, voormalig artistiek leider van Het Nationale Toneel.

Een dokter krijgt aan het eind van zijn leven bezoek van een man, die niet van plan is ooit nog te vertrekken. Samen bespreken zij hun verwachtingen van het leven en waarom er zoveel anders is verlopen dan de bedoeling was. Is de jongere man naïef of is de oude dokter cynisch? Of komen ze er samen achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is? Waarom blijft de jongere man en wat hebben de twee mannen met elkaar gemeen? Een intrigerende thrillerkomedie, die velen een spiegel voorhoudt.

Spel: Aart Staartjes en Victor Reinier
Tekst: Flip Broekman
Regie: Johan Doesburg

Naam Vanaf
Normaal 9% € 30.00
65+ 9% € 27.50
CJP 9% € 27.50

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een inleiding plaats. Tijdens deze inleiding geeft het gezelschap inzicht in de artistieke keuzes die gemaakt zijn ten behoeve van de voorstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De inleiding start om 19.15 uur. Toegang tot de inleiding is € 3,00 per persoon. U dient vooraf te reserveren.

Let op: De inleiding van deze voorstelling vindt plaats in de Aleidazaal.

Bekijk hieronder in welk theater, in deze regio, de voorstelling nog meer te zien is.

Theater het Kruispunt in Barendrecht - 4 mei 2019, om 20.15 uur

Isala Theater in Capelle aan den IJssel - 5 april 2019, om 20.15 uur

Reserveer nu

Bestel ook:

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?