Ellen ten Damme & Kamerata Zuid

zaterdag 13 april 2024
20.15 uur

Theater aan de Schie

Ontdek de betoverende kracht van Waterige Maan, het lied van Ellen ten Damme dat u meeneemt op een emotionele reis door haar jeugd, verleden en toekomst. Een metaforische reis wordt mogelijk gemaakt door een mooie samenwerking tussen Ellen en het jonge orkest Kamerata Zuid, bestaande uit 22 strijkers. Orkest Kamerata Zuid speelt met klassiek, letterlijk en figuurlijk!

Geniet van een unieke muzikale ervaring waarin Ellen’s eigen werk, haar favoriete (klassieke) muziek en covers worden omgezet in een nieuw en virtuoos klassiek strijkersgeluid. De veelzijdigheid van Ellen biedt een blik op het verleden en de toekomst, inclusief nieuwe, verrassende muzikale (pop)wegen en een nieuw gecomponeerd liedcyclus. Mis deze unieke samenwerking niet en laat je betoveren door het prachtig samenspel van Ellen ten Damme en orkest Kamerata Zuid.

ZILVEREN JUBILEUMVOORSTELLING
Deze voorstelling is één van onze zilveren jubileumvoorstellingen. Gedurende het seizoen zijn er meerdere zilveren jubileumvoorstellingen waarbij wij graag met u ons zilveren feest vieren. U wordt ontvangen met een drankje, de foyer is feestelijk ingericht en er is een afterparty waar gedanst kan worden. Bij de jubileumvoorstellingen wordt kleding met een Touch of Silver zeer gewaardeerd. We kijken er nu al naar uit!

Naam Vanaf
Normaal € 32.50

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?