En toen was er... Bob Marley

Theatrale vertelling, Bob Marley-quiz én concertfilm Live at the Rainbow

zondag 8 januari 2023
15.00 uur

Wennekerpand

Let op: dit is een staconcert en vindt plaats in het Wennekerpand.

Jamaicaan Bob Marley zorgde er met zijn aanstekelijke en bezwerende muziek voor dat reggae niet alleen populair bleef in exotische oorden, maar vanaf de jaren '70 ook in het westen voet aan de grond kreeg. Zijn concerten met de Wailers waren legendarisch, zweepten het publiek op en bracht de concertgangers via de hypnotiserende reggae ritmes in een spirituele trance.

Theatraal verteller Harry de Vries zal het kortstondige leven van de King of Reggae op het toneel verbeelden met een in 'drugsdampen' gehulde voorstelling. Daarna kunt u in de Bob Marley Quiz onder leiding van Carlo Stiletto uw kennis van deze artiest tonen waarbij een theatertegoedbon ter waarde van € 250,- te winnen is. De matinee eindigt met de geweldige film Live at the Rainbow, een concertregistratie uit 1977 waar Marley met zijn band zijn klassiekers wervelend uitvoerde en het publiek in extase bracht. De vertoning van deze registratie vindt plaats in de theaterzaal in het Wennekerpand zonder tribune en zitplaatsen.

De zaal en bar blijven tijdens de vertoning open om de live-ervaring van het concert zoveel mogelijk te benaderen. Met DJ in het Grand Café.

En toen was er wordt gesponsord door: Bier en Vinyl

Naam Vanaf
Normaal € 19.00

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?