En toen was er... Bruce Springsteen

Theatrale vertelling, Bruce Springsteen-quiz én concertfilm Live in Dublin

zondag 24 oktober 2021
15.00 uur

Wennekerpand

De eerste editie van onze theaterserie En Toen Was Er… staat in het teken van Bruce Springsteen. Door zijn vrienden in de E-Street Band steevast 'The Boss' genoemd. Een man met een sociaal gevoel, die opkomt voor de zwakkeren, solidair is met arbeiders en een tomeloze energie heeft. Maar ook een man met forse mentale problemen, waarbij het componeren en opnemen van nieuwe muziek en het optreden letterlijk zijn redding zijn. Harry de Vries zal tijdens een theatrale vertelling het succesvolle maar ook dramatische levensverhaal van The Boss op het toneel verbeelden.

Daarna volgt een Bruce Springsteen-Quiz onder leiding van Carlo Stiletto, waarbij u kans maakt op een theaterbon van € 250,-! De middag wordt afgesloten met de concertfilm Live in Dublin (onder voorbehoud van rechten) uit 2007.

De vertoning van deze registratie vindt plaats in de theaterzaal in het Wennekerpand zonder tribune en zitplaatsen. De zaal en bar blijven tijdens de vertoning open om de live-ervaring van het concert zoveel mogelijk te benaderen.

Met live muziek tijdens het concert van Stain Music in het Grand Café!

En toen was er wordt gesponsord door: Bier en Vinyl

Let op: dit is een staconcert en vindt plaats in het Wennekerpand.

Naam Vanaf
Normaal € 16.00

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?