En toen was er... Madonna

Theatrale vertelling, Madonna-quiz én concertfilm Truth or Dare

zondag 14 mei 2023
15.00 uur

Wennekerpand

Madonna Louise Veronica Ciccone, kortweg Madonna: misschien niet de beste zangeres, maar toch wordt zij gezien als The Queen of Pop en is zij nog steeds een idool voor velen. De adoratie voor haar had en heeft mythische, bijna religieuze proporties. Ondanks haar afvalligheid speelt het katholicisme een belangrijke rol in haar muziek, zo ook haar inzet voor alternatieve culturen en verschillende sexuele geaardheden. Theatraal verteller Harry de Vries zal haar avontuurlijke leven met lof, maar soms ook met kritiek benaderen.

Win een theaterbon met de Madonna-quiz

Deze middag zal uw kennis over dit idool getest worden tijdens de Madonna Quiz, waarbij u kans maakt op een theaterbon van € 250,-!

Concertfilm Truth or Dare

In het derde deel van dit matinee komt Madonna tot leven in de concertfilm Truth or Dare, ook wel bekend als In Bed With Madonna. De vertoning van deze registratie vindt plaats in de theaterzaal in het Wennekerpand zonder tribune en zitplaatsen. De zaal en bar blijven tijdens de vertoning open om de live-ervaring van het concert zoveel mogelijk te benaderen. Met live muziek door DJ Dimitri in het Grand Café!

En toen was er wordt gesponsord door: Bier en Vinyl

Let op: dit is een staconcert en vindt plaats in het Wennekerpand.

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?