En toen was er....Paul McCartney

En toen was er....Paul McCartney

zondag 21 januari 2018
15.00 uur

Wennekerpand

Let op: dit is een staconcert i.s.m. Wenneker Cinema en vindt plaats in de grote zaal van het Wennekerpand zonder tribune en zitplaatsen. De zaal en bar blijven open.

Paul McCartney behoeft geen introductie. Nadat The Beatles in 1970 ter ziele gingen, bouwde hij een succesvolle solocarrière op. Met tomeloze energie en ondersteunt door een geweldige band, staat McCartney op het toneel en speelt hij in deze registratie van zijn Out There tour uit 2015 bekende en minder bekende nummers van The Beatles en solowerk. Tijdens deze matinee presenteert fan en muziekrecensent Harry de Vries een theatrale vertelling over het leven en werk van McCartney. Richard Veldhoven verzorgd een speciale McCartney quiz. Na afloop is er live muziek in het Grand Café.

De vertoning van de registratie van Paul McCartney's Out There Tour 2015 vindt plaats in de grote zaal in het Wennekerpand zonder tribune en zitplaatsen. De zaal en bar blijven tijdens de vertoning open om de live ervaring van het concert zo veel mogelijk te benaderen.

Naam Vanaf
Normaal € 15.00

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?