En toen was er... The Doors

The Doors Live at the Hollywood Bowl

zondag 20 januari 2019
15.00 uur

Wennekerpand

Let op: deze voorstelling vindt plaats in het Wennekerpand.
Let op: dit is een sta filmconcert i.s.m. Wenneker Cinema

Hoewel The Doors tot 1973 bestonden veroorzaakte de dood van voorman, zanger en podiumbeest Jim Morrison in 1971, een niet te herstellen wond in de band. De mystiek en de synergie waren weg. Tijdens dit matinee wordt de film The Doors Live at the Hollywood Bowl vertoond.

De concertfilm zal vooraf worden gegaan door een popquiz verzorgd door Richard Veldhoven en door een theatrale vertelling van muziekrecensent Harry de Vries, waarin hij u gepassioneerd meeneemt in het relatief korte maar felle bestaan van de band. 

De vertoning van deze registratie vindt plaats in de theaterzaal in het Wennekerpand zonder tribune en zitplaatsen. De zaal en bar blijven tijdens de vertoning open om de live ervaring van het concert zo veel mogelijk te benaderen. Na afloop is er live muziek in het Grand Café.

The Doors Weekend
Het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 januari staat bij Theater aan de Schie in het teken van The Doors. In het Wennekerpand is er op zaterdag 19 januari een optreden van The Bootleg Doors, één van 's werelds beste Doors tribute bands! Klik hier voor het passe-partout voor het The Doors Weekend.

Naam Vanaf
Normaal € 15.00

Reserveer nu

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?