Het dak er af! (8+)

Checkpoint Theater

zaterdag 28 oktober 2023
19.30 uur

Theater aan de Schie

Checkpoint Theater, Het dak er af! is de nieuwste theatershow uit de Checkpoint reeks: spektakel, plezier, idiote proeven en interactie staan centraal in deze show. Alleen bij Checkpoint Theater wordt de bezoeker meegenomen in de wereld van ontploffingen, schietende knakworsten, met elektromagneten lopen over het plafond en wedstrijden met rollerskates die aangedreven worden door vlakschuurmachines.  

Er is niet alleen een hoop te zien, bij Checkpoint Theater doen de kinderen in de zaal ook maximaal mee! Tijdens vijf rondes tussen de jongens en de meiden, wordt er met de zaal geprobeerd een heus wereldrecord te breken. De kinderen mogen proberen te vliegen met een zelfbouw-jetpack en in een bloedstollende challenge wordt voor eens en altijd beslist wie er het beste reukvermogen heeft. Checkpoint Theater, Het dak er af! is interactiever, gekker maar vooral leuker en spectaculairder dan alle Checkpoint voorstellingen bij elkaar. Wees er snel bij, want Checkpoint Theater wordt maar 26 keer gespeeld in Nederland en de theatershows zijn altijd zeer snel uitverkocht. 

Met: Tim Schouten of Jorginho Girbaran en Romy Ruitenbeek 


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

Naam Vanaf
Normaal € 32.00

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?