Expeditie Eiland

Jelka van Houten, John Buijsman e.a.

dinsdag 16 oktober 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

woensdag 17 oktober 2018
20.15 uur

Theater aan de Schie - Grote zaal

Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor Expeditie Eiland en leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons voor de grote hoofdprijs: het eiland én één miljoen euro!

Het volkse gezin Ten Kate, het wat omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het wat ingedutte gezin Kuipers. Drie compleet verschillende gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, die op dit eiland tot elkaar veroordeeld zijn.

In een wirwar van proeven bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Als de beproevingen zo bizar worden dat niemand zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht. Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je waard, als je tijdens het spel degene waar je het meest van houdt kunt verliezen?

Spel: Jelka van Houten/Renée van Wegberg (delen de rol, dinsdag 16 oktober speelt Renée van Wegberg en op woensdag 17 oktober speelt Jelka van Houten), John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal e.a.
Regie: Martin Michel en Joep Onderdelinden

Naam Vanaf
Normaal € 38.50
65+ € 36.00
CJP € 36.00

Bestel ook:

dinsdag 16 oktober 2018

woensdag 17 oktober 2018

Het laatste nieuws van Theater aan de Schie in uw mailbox?