Familiespel

Jacqueline Blom, Mark Rietman, Bas Hoeflaak en Annick Boer

zondag 2 april 2023
15.00 uur

Theater aan de Schie

Elisabeth en Nicolaas zijn na hun huwelijk, waarin twee kinderen kwamen, gescheiden. Nu hebben ze beiden een nieuwe partner en brengen de kerstdagen gezamenlijk door in het vakantiehuis dat ze nog samen bezitten. Ondanks de nieuwe relaties en het verlangen naar harmonie blijken Elisabeth en Nicolaas nog erg met elkaar verknoopt. Alle ingrediënten voor een weekend om je vingers bij af te likken.  

Familiespel
is een heerlijke, gelaagde tragikomedie over het samengestelde gezin. Onder de ogen van de ex-partner krijgt de nieuwe relatie een heel andere glans; in aanwezigheid van de nieuwe partner blijkt de oude niet alleen deel van je verleden, maar ook deel van je identiteit. De rollen worden gespeeld door vier topacteurs met bijzondere dubbelrollen; ze spelen naast volwassen personages ook de kinderen, die in het kielzog van de keuzes van hun ouder, hier met elkaar opgezadeld zijn.  
 
Familiespel is een gloednieuwe theatertekst geschreven door Marijke Schermer (roman- en toneelschrijver), bekend van o.a. Liefde, als dat het is. De regie is in handen van Jessie L’Herminez. 

Naam Vanaf
Normaal € 35.00

In samenwerking met Latte Heart uit Schiedam serveren wij een High Tea in ons theater. Deze High Tea bestaat uit verschillende soorten verse thee en heerlijk hapjes, geserveerd op een rijkelijk gevulde etagère. De High Tea begint één uur voorafgaand aan de voorstelling.

Prijs: € 19,00 per persoon
Aanvang: 14.00 uur

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?