Familiespel

Jacqueline Blom, Mark Rietman, Bas Hoeflaak en Annick Boer

zondag 2 april 2023
15.00 uur

Theater aan de Schie

Elisabeth en Nicolaas delen na de scheiding eigenlijk alleen nog de zorg voor hun twee kinderen, en hun vakantiehuis. Met goede voornemens en met trots op hun moderne familie besluiten zij daar met nieuwe partners en stiefkinderen samen de kerstdagen door te brengen. Met het verdriet van verbroken relatie nog aan de oppervlakte luiden de stellen vol goede moed samen het nieuwe jaar in. Een weekend met oude liefde, didactische dilemma’s, ergernis en verdriet in een vreemde cocktail met familiespellen en feest; laten we het gezellig houden!   
  
Familiespel is een heerlijke, gelaagde tragikomedie over het samengestelde gezin. De rollen worden gespeeld door vier topacteurs (Jacqueline Blom, Mark Rietman, Annick Boer en Bas Hoeflaak) met bijzondere dubbelrollen; ze spelen naast volwassen personages ook de kinderen, die in het kielzog van de keuzes van hun ouders, hier met elkaar opgezadeld zitten.   
 
Familiespel is een gloednieuw toneelstuk geschreven door Marijke Schermer bekend van onder aandere Liefde, als dat het is.

Cast: Jacqueline Blom, Mark Rietman, Annick Boer, Bas Hoeflaak
Eindregie: Corien van der Zwaag in samenwerking met Marijke Schermer

Naam Vanaf
Normaal € 35.00

In samenwerking met Latte Heart uit Schiedam serveren wij een High Tea in ons theater. Deze High Tea bestaat uit verschillende soorten verse thee en heerlijk hapjes, geserveerd op een rijkelijk gevulde etagère. De High Tea begint één uur voorafgaand aan de voorstelling.

Prijs: € 19,00 per persoon
Aanvang: 14.00 uur

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?