Fien & Teun (2+)

Het Sinterklaasfeest

zaterdag 2 december 2023
13.30 uur

Theater aan de Schie

Fien & Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar tijdens de voorstelling Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest. Fien & Teun zijn bekend van onder meer hun eigen themapark Avonturenboerderij Molenwaard, twee succesvolle bioscoopfilms en zijn opnieuw te zien in Theater aan de Schie.
 
In dit avontuur krijgen Fien & Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de gezelligste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen schoenen met echte nepcadeaus en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien & Teun dit jaar helemaal vergeten… Beleef samen met Fien & Teun dit gezellige, vrolijke Sinterklaasavontuur! 
 
De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.  
 
Boerderij Experience  
Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien & Teun, Sinterklaas en Inpakpiet na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel. 


Leeftijdsaanduiding
Bij deze voorstelling staat een leeftijdsaanduiding vermeld. Dit is een ‘vanaf-leeftijd’. In verband met de veiligheidsvoorschriften dienen wij iedereen te registreren. Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te hebben, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot twee jaar hebben geen toegang tot de zaal, tenzij anders vermeld bij de voorstelling.

 

Naam Vanaf
Normaal € 24.50

Reserveer nu

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?