Fien en Teun (2+)

Het Sinterklaasfeest

woensdag 1 december 2021
14.00 uur

Theater aan de Schie

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar met de voorstelling Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest. Fien en Teun zijn bekend van hun eigen Avonturenboerderij Molenwaard en de succesvolle bioscoopfilm Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest.

In hun spiksplinternieuwe avontuur krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de meest feestelijkste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen de schoenen met echte nepcadeaus, en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten… Beleef, samen met Fien en Teun, dit gezellige vrolijke Sinterklaasavontuur!

De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.

Boerderij Experience
Vóór en ná de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de Boerderij Experience in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Naam Vanaf
Normaal € 15.50

Reserveer nu

Bestel ook:

Theater aan de Schie nieuwsbrief ontvangen?